Logo hartvanwierden.nl

Fanstore FC Twente ruimer geopend voor betere spreiding

ENSCHEDE - Het coronavirus heeft ook op de sport een grote impact. Clubs zijn meer dan ooit afhankelijk van hun trouwste fans. Hoewel wedstrijden zonder publiek gespeeld moeten worden de komende tijd, is het uiteraard thuis voor de buis genieten van deze mooie sport. En wie FC Twente toch ook nu graag wil steunen, is van harte welkom in de Fanstore.

De Fanstore in het stadion is anaf woensdag 30 september geopend op aangepaste openingstijden. De Fanstore gaat eerder open om supporters de kans te geven meer gespreid op de dag langs te komen. Tevens gelden er richtlijnen i.v.m. het corona-virus. Het is uiteraard ook mogelijk om de nieuwste FC Twente-artikelen online te bestellen via shop.fctwente.nl.

Breed assortiment
De club biedt een mooi, ruim assortiment van items aan voor de echte FC Twente fan. Uiteraard zijn de nieuwste tenues hier te koop, maar ook bijvoorbeeld sjaals, vrijetijdskleding, speelgoed, mokken, sleutelhangers, en ja - passend binnen de huidige tijd kunt u er ook een FC Twente mondkapje krijgen.

Openingstijden
De openingstijden zijn makkelijk te onthouden: bezoekers zijn van maandag tot en met zaterdag elke dag welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag gesloten.

Meer berichten